Project Description

Overgewicht

Neem contact op

Overgewicht

Neem contact op

Overgewicht: meer dan te veel eten

Veel mensen denken dat gewicht verliezen een kwestie is van discipline. Gewoon minder eten en wat meer bewegen. Als het echt zo simpel was, dan was je waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen.

Om overgewicht succesvol aan te pakken is het belangrijk om uit zoeken waarom je te zwaar bent. Eet je echt te veel, of is er iets anders aan de hand? En als je wel te veel eet, waardoor wordt dit dan veroorzaakt? Er zijn veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat je aankomt of moeilijk gewicht verliest.

Het kan bijvoorbeeld heel goed zijn dat je last hebt van:

  • Hormonale disbalans

  • Vertraagde stofwisseling

  • Chronische stress

  • Voedselovergevoeligheid

  • Schildklierproblemen

  • Insulineresistentie

  • en nog zoveel meer…

Ik neem graag de tijd voor je, om samen te bekijken welke factoren bij jou meespelen en welk dieet het beste voor jou werkt. Hierbij houden we onder andere rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen, doelstellingen, smaakvoorkeur, lichamelijke activiteiten en financiële situatie. Hierdoor ben je verzekerd van een persoonlijk advies, dat goed vol te houden is.

Succesvol en blijvend afvallen kan echt, ook als je al jaren met je gewicht aan het worstelen bent. Hoe zou het voor je zijn om weer grip te hebben op je gewicht? Om niet meer de hele dag met eten bezig te zijn, maar gewoon lekker te kunnen eten met voeding die bij jou past?
Met de juiste aanpak zal je niet alleen kilo’s kwijtraken, maar ook andere klachten zullen verminderen. Je gaat je fitter voelen, beter slapen en meer energie krijgen. Bovendien kan het gebruik van medicatie vaak verminderd worden.

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wil jij op een gezonde manier met je gewicht aan de slag? Ik help je graag!

Maak nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie
Neem contact op

Wil je ook genieten van een heerlijke maaltijd?

Doe inspiratie op uit een van onze lekkere gezonde recepten!

RECEPTEN