OVER MIJ

Hoi, ik ben Marianne.
Een enorme foodie met een passie voor lekker eten en gezonde voeding.

Eigenlijk ben ik altijd al met voeding bezig geweest. Al zolang ik me kan herinneren word ik blij van met eten bezig zijn en experimenteren in de keuken.

Lekker eten is me met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis stond eten gelijk aan gezelligheid. Een tafel vol met eten, overal een sausje overheen en altijd een goed gevulde voorraadkast.

Pas op latere leeftijd legde ik de link tussen mijn buikklachten en mijn eetpatroon. Ik volgde uit interesse een cursus tot voedingsdeskundige en daar werd me alles duidelijk. Door een paar kleine aanpassingen in mijn eetpatroon voelde ik me al snel stukken beter. Mijn interesse werd een passie en ik ging steeds meer opleidingen volgen om me verder in de kracht van voeding te verdiepen. Na een burn-out heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik mijn praktijk begonnen. Hier mag ik nu elke dag mensen helpen met het verbeteren van hun gezondheid.

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ

Ontzettend veel mensen zijn onnodig chronisch ziek door wat ze eten en drinken.

Omdat mijn vader is overleden aan de gevolgen van diabetes, weet ik heel goed wat voor impact zoโ€™n chronische ziekte heeft.
Ik ben er van overtuigd dat mijn vader nog had geleefd als hij leefstijlbegeleiding had gekregen in plaats van alleen medicijnen. Daarom is het mijn missie geworden om mensen de regie over hun eigen gezondheid terug te geven en zo ziektes als diabetes en obesitas te voorkomen.

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฒ

Ik geloof dat we onze gezondheid voor een heel groot deel zelf in de hand hebben. Je moet alleen wel weten waar je op moet letten en wat werkt voor jou. Ik geloof ook dat je heel gezond kunt leven zonder dat je altijd maar streng voor jezelf moet zijn. Lekker eten en gezelligheid zijn namelijk heel goed te combineren met een gezonde leefstijl.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท

Ik woon in Enschede samen met mijn lieve man, twee prachtige kinderen van 9 en 10 jaar oud en onze twee katten.
Als echte foodie vind ik het heerlijk om zelf (meestal gezonde) recepten te bedenken. Ik heb zelfs een aantal jaren een professionele foodblog gerund.
Ik word heel blij van lekker lang tafelen, reizen, mooie kookboeken, yoga, wandelen in de natuur en Netflixen.

Ben jij helemaal klaar met diรซten en wil je zonder stress je leefstijl verbeteren? Plan dan nu jouw gratis online focusssessie in.

Ja, ik wil gratis kennismaken!

Gezonde voeding is voor iedereen anders

Ieder mens is uniek en we reageren allemaal anders op voeding. Een goed eetpatroon en gezonde leefstijl is daarom voor iedereen anders. Een gezond dieet is dus echt maatwerk.

Miljoenen mensen lopen rond met (vaak chronische) klachten, veroorzaakt door wat ze eten en drinken.
Verkeerde voeding kan vervelende klachten geven. Gelukkig zijn deze klachten meestal weer te verminderen of te verhelpen door je eetpatroon aan te passen.
Vaak geven relatief kleine aanpassingen al een grote verbetering.

Met welke klachten kan je bij mij terecht?
Onderstaande is maar een kleine greep uit de klachten waar we aan kunnen werken. Twijfel je of staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor advies.

  • Overgewicht / moeilijk afvallen / overeten

  • (pre)diabetes type 2

  • Energietekort en CVS

  • Verhoogde bloeddruk

  • Maag- en darmklachten en PDS

  • Hormonale klachten (PMS, overgang)

  • Slaapproblemen

  • Ondersteuning bij stress en burn-out

  • Verhoogd cholesterol

  • Huidproblemen

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Ook wanneer je geen klachten hebt ben je van harte welkom voor voedingsadvies.

Wil je ook genieten van een heerlijke maaltijd?

Doe inspiratie op uit een van onze gezonde recepten!

RECEPTEN