Gezonde voeding is voor iedereen anders

Ieder mens is uniek en we reageren allemaal anders op voeding. Een goed eetpatroon en gezonde leefstijl is daarom voor iedereen anders. Een gezond dieet is dus echt maatwerk.

Miljoenen mensen lopen rond met (vaak chronische) klachten, veroorzaakt door wat ze eten en drinken.
Verkeerde voeding kan vervelende klachten geven. Gelukkig zijn deze klachten meestal weer te verminderen of te verhelpen door de voeding aan te passen.
Bij Orthomea zijn we gespecialiseerd in het in kaart brengen waar het mis gaat en wat er nodig is om klachten te verminderen. Vaak geven relatief kleine aanpassingen al een grote verbetering.

Met welke klachten kan je bij ons terecht?
Onderstaande is maar een kleine greep uit de klachten waar we aan kunnen werken. Twijfel je of staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor advies.

  • Overgewicht / moeilijk afvallen / overeten

  • (pre)diabetes type 2

  • Energietekort en CVS

  • Verhoogde bloeddruk

  • Maag- en darmklachten en PDS

  • Hormonale klachten (PMS, overgang)

  • Slaapproblemen

  • Ondersteuning bij stress en burn-out

  • Verhoogd cholesterol

  • Huidproblemen

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Ook wanneer je geen klachten hebt ben je van harte welkom voor voedingsadvies.

Kamp jij met klachten, overgewicht of voel je je minder fit dan je zou willen? Blijf er niet mee rondlopen!

Neem contact op voor advies of plan direct een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Neem contact op
Marianne Breukers
Marianne Breukers

OVER MIJ

Ik ben Marianne Breukers, orthomoleculair voedingsadviseur met een passie voor koken en lekker eten. Samen met mijn man, dochter en zoon woon ik in Enschede. Bij Orthomea help ik mensen met uiteenlopende klachten hun gezondheid te verbeteren door het aanpassen van hun eetpatroon en leefstijl.

Uit eigen ervaring weet ik wat een grote impact voeding heeft op onze gezondheid. Gezonde, natuurlijke voeding is de basis voor een gezond lichaam. Hier ben ik heilig van overtuigd.

Gezond leven betekent niet jezelf van alles ontzeggen of alleen maar met je gezondheid bezig zijn. Wanneer je jezelf een te streng regime oplegt, ben je naar mijn idee niet gezond bezig. Ook binnen een gezonde leefstijl is ruimte voor af en toe een wijntje of een stukje chocola. Het gaat erom een gezonde balans te vinden.
Veel klachten zijn vrij eenvoudig te verminderen of op te lossen, wanneer je maar begrijpt waar die klachten bij jou vandaan komen. Daarom is het heel belangrijk om uit te vinden welke voeding ‘het’ voor jou doet. Ik werk niet met de schijf van vijf, maar heb een heel brede kijk op voeding. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten!

Wil je ook genieten van een heerlijke maaltijd?

Doe inspiratie op uit een van onze gezonde recepten!

RECEPTEN