Boek een Quickscan en ontdek in een korte online sessie waar jouw verbeterpunten liggen.

Plan hier direct jouw quickscan sessie in!
EMB-test

Wanneer is de quickscan iets voor jou?

  • Je wilt geen langdurig traject volgen, maar handvaten krijgen waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

  • Je bent al op de goede weg met je voeding, maar wilt de puntjes nog op de i zetten.

  • Je hebt vragen over jouw huidige eetpatroon en wilt hier graag advies over.

  • Je wilt aan de slag met je leefstijl, maar weet niet goed waar je moet beginnen.

  • Je bent al bezig met het aanpassen van je eetpatroon, en wilt weten of je op de goede weg bent.

Hoe gaat een quickscan in zijn werk?

Nadat je een afspraak hebt ingepland, ontvang je een bevestiging met een eetdagboek voor 3 dagen en een link naar een online vragenlijst. Deze vul je in en stuur je maximaal drie dagen voor de afspraak retour.

Aan de hand van je eetdagboek maak ik een voedingsanalyse. Tijdens een online consult leggen we deze analyse naast de vragen en de hoofdklacht die uit de vragenlijst naar voren komen. Zo kunnen we erachter komen waardoor klachten worden veroorzaakt en wat je zou kunnen doen om deze te verbeteren.

 

orthomea logo

De Quickscan. Net even dat steuntje in je rug

Vaak zijn het de kleine aanpassingen waar je zelf niet aan denkt, die een grote verbetering kunnen geven.
Het is dan ontzettend fijn als er iemand even over je schouder met je meekijkt om je een zetje in de juiste richting te geven.

Na afloop van de quickscan:

 

  • Heb je concrete handvaten waar je mee verder kunt om je leefstijl te verbeteren.

  • Begrijp je beter waar jouw klacht(en) door veroorzaakt worden en wat je hieraan kunt doen

  • Hoef je niet meer aan te modderen, maar weet je precies waar je op moet letten.

Plan direct jouw online quickscan in!

Nu inplannen

Wat anderen zeggen:

Vanwege mijn ziekte moest ik afvallen en drastisch het roer omgooien. Om een stok achter de deur te hebben ben ik bij Marianne terecht gekomen. Marianne is een lieve luisterende vrouw. Ze heeft me een voorzet gegeven hoe te starten en ik weet nu hoe ik moet doorzetten en heb er een mooie hobby bij en dat is gezond koken.

Anja, 55 jaar

Zelf afvallen lukte niet en leidde tot diverse klachten. Door Marianne werd mij duidelijk dat het geen lijnen is, maar lifestyle verandering is om op juiste gewicht te komen en te blijven. Ik ben zeer tevreden over uitleg, brede kennis, begeleiding en behaalde resultaat! Ik ben 1.60 en woog 80 kg. Nu is mijn gewicht rond de 60 kg. 20 kg afvallen op een prettige manier gun ik iedereen. Het is ook fijn dat we eens per halfjaar “vinger aan de pols” houden.

Nellie, 70 jaar

Quickscan

57,-
  • Online consult van 30 minuten
  • Voedingsanalyse en -advies

Over mij

Hi, ik ben Marianne. Voeding- en Leefstijlcoach met een passie voor lekker eten.
In mijn praktijk help ik mijn cliënten te ontdekken dat lekker eten en een gezonde leefstijl heel goed samen kunnen gaan.

Lekker eten is me met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis stond eten gelijk aan gezelligheid. Pas op latere leeftijd legde ik de link tussen mijn gezondheidsklachten en mijn eetpatroon.
Inmiddels weet ik hoe ik lekker eten en gezelligheid kan combineren met een gezonde leefstijl. Een leefstijl die bij mij past en moeiteloos vol te houden is. En dat gun ik jou ook!

Ik geloof oprecht dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om gezond te eten. Je moet alleen wel weten hoe het werkt en waar je op moet letten.
Bij Orthomea combineer ik mijn passie voor lekker eten met mijn kennis over voeding. Zo geef ik jou de handvaten waarmee je in staat bent zelf je leefstijl blijvend te veranderen, op een manier die bij jou past en zonder streng dieet.

Marianne

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Ik kijk graag met je mee!

 

Yes, plan mijn Quickscan in!

Ben je aanvullend verzekerd? Afhankelijk van je verzekeraar en het pakket dat je hebt afgesloten kan je de kosten van de quickscan vergoed krijgen. Klik hier voor meer informatie