Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 bos bospeen (ca. 500 gram)
  • 1 rode ui
  • 1 flinke teen knoflook
  • handje koriander
  • handje verse muntblaadjes
  • handje pistachenootjes (gepeld)
  • 40 gram granaatappel pitjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Snufje kaneel
  • ½ theelepel komijn
  1. Rasp de wortels of schaaf ze in linten met een dunschiller
  2. Snijd de ui in hele dunne halve ringen
  3. Hak de knoflook fijn
  4. Hak de koriander, munt en pistachenootjes grof
  5. Doe de wortels, knoflook, ui, koriander, munt, pistachenootjes en granaatappel pitjes in een grote schaal
  6. Meng de olijfolie met de kaneel en komijn tot een dressing
  7. Doe de dressing bij de salade en hussel alles goed door elkaar
  8. Breng de salade op smaak met wat peper en een beetje zeezout

Eet smakelijk!

Nog meer heerlijke recepten bekijken?