Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 bos bospeen (ca. 500 gram)
- 1 rode ui
- 1 flinke teen knoflook
- handje koriander
- handje verse muntblaadjes
- handje pistachenootjes (gepeld)
- 40 gram granaatappel pitjes
- 3 eetlepels olijfolie
- Snufje kaneel
- ½ theelepel komijn
- Rasp de wortels of schaaf ze in linten met een dunschiller
- Snijd de ui in hele dunne halve ringen
- Hak de knoflook fijn
- Hak de koriander, munt en pistachenootjes grof
- Doe de wortels, knoflook, ui, koriander, munt, pistachenootjes en granaatappel pitjes in een grote schaal
- Meng de olijfolie met de kaneel en komijn tot een dressing
- Doe de dressing bij de salade en hussel alles goed door elkaar
- Breng de salade op smaak met wat peper en een beetje zeezout
Eet smakelijk!