Een super lekker en voedzaam lunchgerecht dat in minder dan tien minuten klaar is!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 klein blikje tonijn (150 gram)
  • 1 ½ eetlepel crème fraîche
  • ½ theelepel worcestersaus
  • ½ rood uitje, gesnipperd
  • 1 flinke theelepel kappertjes
  • 2 eetrijpe avocado’s

Zo maak je het:

Meng de tonijn met de crème fraîche, worcestersaus, ui en kappertjes door elkaar

Breng de tonijnsalade op smaak met peper en zout

Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit

Gebruik een eetlepel om voorzichtig het vruchtvlees los te maken van de schil

Vul de avocado’s met de tonijnsalade

Tip: Lunch je op je werk? Neem dan de tonijnsalade apart mee. Als je gaat lunchen kan je de avocado uitlepelen en het vruchtvlees bij de tonijnsalade doen.

Nog meer heerlijke recepten bekijken?

Klik hier