Project Description

Voor bedrijven

Neem contact op

Voor bedrijven

Neem contact op

Maak werk van een gezond bedrijf!

Gezonde werknemers zijn langer inzetbaar, verzuimen minder en presteren beter. Wanneer een medewerker zich goed voelt en lekker in zijn vel zit, werkt hij met meer plezier en energie. Dat is natuurlijk fijn voor de werknemer, maar zeker ook voor u als werkgever erg belangrijk.

Verbetering van leefstijl zorgt voor een lager verzuim
Ziekteverzuim door leefstijl gerelateerde klachten komt steeds vaker voor en brengt hoge kosten met zich mee. Medewerkers met overgewicht verzuimen gemiddeld twee weken meer dan collega’s met een gezond gewicht. Klachten als hart- en vaatziekten en diabetes type 2 zijn direct aan leefstijl gerelateerd en kosten het bedrijfsleven miljoenen euro’s per jaar. Daarnaast hebben werknemers met een ongezonde leefstijl minder energie en zijn ze vatbaarder voor stress en burn-out. Al deze klachten zijn te voorkomen en/of te verbeteren door het optimaliseren van voeding en leefstijl. Vaak zijn er maar kleine aanpassingen nodig om te voorkomen dat mensen ziek worden of om bestaande klachten te verbeteren. Hier is dus veel winst te behalen, zowel voor u als werkgever, als voor uw werknemers.

Maak werk van een gezond bedrijf!
Fitte werknemers houden een bedrijf gezond. Hecht u waarde aan duurzame inzetbaarheid, fitte en gemotiveerde medewerkers en een energieke sfeer op de werkvloer? Dan bent u bij Orthomea aan het juiste adres! Er zijn veel manieren waarop ik kan helpen de gezondheid van uw werknemers te behouden of te verbeteren. Van een snelle bodycheck tot een volledig individueel behandeltraject en alles daartussenin. Alle opties zijn zowel op locatie als bij Orthomea mogelijk en volledig aan te passen aan uw wensen, het budget en wat past bij uw medewerkers. Ik kom graag een keer vrijblijvend bij u langs om te brainstormen over de mogelijkheden!

Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

 • Tanita Bodycheck
  Meten van gewicht en lichaamssamenstelling met persoonlijk advies en een vrijblijvende aanbieding voor de werknemer. Ca. 10 minuten per persoon.
 • Speeddate
  Adviesgesprek op basis van een vooraf ingevuld vragenformulier. Circa 20 minuten.
 • Eenmalig voedingsadviesgesprek
  Tips op basis van een voedingsdagboek en vragenformulier. Eventueel met uitgebreid persoonlijk voedingsadvies op maat. 30 – 45 minuten.
 • Op maat gemaakte gezondheidstrajecten
  Naar uw wens of de wensen van uw werknemer.

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact op voor meer informatie
Neem contact op

Wil je ook genieten van een heerlijke maaltijd?

Doe inspiratie op uit een van onze lekkere gezonde recepten!

RECEPTEN