Aanbod – Waarvoor kun je bij mij terecht?

 

Bij Orthomea kan je terecht met al je vragen over voeding en leefstijl.
Onderstaand aanbod is maar een kleine greep uit de klachten waar we aan kunnen werken. Twijfel je of staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor advies.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Ook wanneer je geen klachten hebt ben je van harte welkom voor voedingsadvies..

Kamp jij met klachten, overgewicht of voel je je minder fit dan je zou willen? Blijf er niet mee rondlopen!

Neem contact op voor advies of plan direct een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Werkwijze

Ik werk met een holistische aanpak. Dat betekent dat we niet alleen gaan focussen op de klacht zelf, maar op zoek gaan de oorzaak van die klacht.
Symptomen bestrijden is als dweilen met de kraan open. Een klacht is pas echt opgelost als de oorzaak is aangepakt.

Het eerste consult: kennismaking & intake
Tijdens het eerste consult bespreken we je klachten, je huidige leefstijl en het doel van de behandeling. Voorafgaand aan een eerste consult vul je (online) een intakeformulier in en houd je een aantal dagen een eetdagboek bij. Deze gaan we tijdens het eerste consult uitgebreid doornemen om de oorzaak van je klachten in kaart te brengen. Ook gaan we kijken naar factoren (nu en in het verleden) die van invloed kunnen zijn.
Wil je met je gewicht aan de slag, dan doen we ook een lichaamsmeting. Hierbij meten we niet alleen kilo’s, maar ook vetmassa, spiermassa, vochtpercentage en visceraal vet niveau. Na de intake maak ik een behandelplan en een uitgebreid voedings- en leefstijl advies. Dit advies  gaan we we tijdens een kort tweede consult bespreken.
Het eerste consult duurt ongeveer 60-75 minuten.

Tweede consult: bespreken voedingsadvies & vragen
We bespreken het behandelplan en voedingsadvies. Ik zal het behandelplan toelichten en je krijgt tips om het advies zo goed mogelijk op te volgen. Uiteraard is er ruimte voor al je vragen en kunnen we het plan eventueel wat aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat het traject goed vol te houden blijft.
Het tweede consult duurt ongeveer 30 minuten.

Vervolgconsulten: evalueren & bijsturen
Tijdens de vervolgconsulten evalueren we hoe het met je gaat en sturen we bij waar nodig. Ook doen we nieuwe metingen om de voortgang bij te houden.
Hoe veel vervolgconsulten er nodig zijn is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.
Een vervolgconsult duurt ongeveer 30-45 minuten.

Wil je weten of een traject bij Orthomea iets voor je is?
Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek.

 

Plan een gratis sessie